Rescue

28 mars


Vi tror inte Jesus har kallat oss till att bara sitta tyst och snällt i ett hörn, han har kallat oss till att vakna upp och vara med och påverka den här världen till något bättre, det är vad Wake Up handlar om.

Wake Up är en kristen ungdomskonferens som för dig som är 12-25 år som arrangeras av Pingstkyrkan i Kumla. Den äger rum under en heldag den 28 mars och innehåller grymma möten, valbara seminarier, fika i caféet, roliga happenings, tid att skaffa nya vänner och massa annat najs!

Varför?
Vi tror att Jesus har kallat oss var och en till att vara med och påverka den här världen till något bättre Vi tror att Jesus har en speciell plan för de unga i vårt land och att han med sin kraft vill utrusta och använda oss var och en till att bygga hans rike här och nu.

Vill du bli taggad, inspirerad, boostad och utrustad för allt det spännande som Gud vill göra i och genom den unga generationen i detta land i denna tid? Då är Wake Up Conference något för dig!

Årets tema RESCUE hämtar vi ur
2 Timotheusbrevet 4:18 “Ja, Herren skall rädda mig från allt ont och hjälpa mig in i sitt himmelska rike. Hans är härligheten i evigheters evighet, amen.

Vi tror att sann räddning enbart finns genom Jesus Kristus, vi tror att den räddningen leder oss från mörker till ljus, från död till liv, från fångenskap till befrielse. Och vi tror att sann räddning är för dig och varenda människa på vår jord. Du kommer under Wake Up få chansen att lyssna till undervisning på temat och få med dig goda verktyg hem för att människor du möter ska få höra om den sanna räddningen genom just dig!

För att möjliggöra för så många som möjligt att ta del av Wake Up till ett så lågt pris som möjligt har vi i år valt att koncentrera konferensen till en maxad heldag! Wake Up kostar därför endast 150 kr och då får du tillgång till flera fantastiska möten med duktiga talare och lovsångsteam, seminarium, eftermiddagsfika, roliga happenings och ett härligt eventområde.

Anmäl dig här! (Öppnas i nytt fönster)