GO! 2020
årets höstupptaktHej alla härliga människor i Kumla Pingstförsamling!

Vi har planerat för och ser fram emot att få mötas till en Covid anpassad GO! helg den 22-23 augusti. Men pga att läget egentligen inte har förändrats sedan innan sommaren och Hälsomyndiheternas rekommendationer ligger kvar har vi fått tänka om ytterligare en gång ang GO! helgen och höstens samlingar. Vi vill här förklara hur vi tänker.

 

GO! 2020

Lördag 22 aug

Vi ställer in Frasses besök till GO! KIDZ och de aktiviteter vi hade planerat för barn och familjer i kyrkan under lördagen men satsar desto mer på söndagens KIDZ gudstjänst. Vi hoppas att Frasse kan besöka oss senare i höst i stället.

kl 10:00-11:00 Tomas höst-kick-off-bibelstudium sänds via Youtube (länk på hemsidan, Facebook och Kumla Pingst Youtube kanal) OCH i Kumlas närradio Radio 94,3 (www.radio943.se). Observera att man kan se detta i efterhand på Youtube men inte lyssna i efterhand på närradion. Så vi vill verkligen uppmuntra hela församlingen att se/lyssna på detta bibelstudium under lördagen då fortsättning följer i söndagens gudstjänst.

Vi ställer in de planerade gruppsamtalen via Zoom. Vi får ta dessa samtal senare när vi kan mötas.

kl 13:00  Lunch på Goda rum (50 platser)
Anmäl dig senast söndagen 2020-08-16: 
– genom anmälningsformuläret
– per telefon
019-587750
– eller per e-post till info@kumlapingst.se

kl 13:00 Vi grillar i Sjöparken till ett självkostnadspris.

Därefter så hänger vi i Sjöparken under eftermiddagen om vädret tillåter. Ta med något att sitta på, din egen picknick-korg och gärna ett sällskapsspel eller instrument.

Alla måste här visa hänsyn och inte stå eller sitta för nära andra!

kl 19:00 Life lovsångskväll i kyrkan för ungdomarna (max 50)

Söndag 23 augusti

kl 10 GO! gudstjänst som sänds via Youtube och radio 94.3 med Tomas som predikar.

kl 11 GO! KIDZ-gudstjänst i Pingstkyrkan för alla barnfamiljer. Hinderbana  och pannkakslunch efter gudstjänsten. Ingen anmälan men max 50 personer. Ingång från ”järnvägssidan”.