Att tro på Jesus

Jesus finns, Han är levande, framförallt är Han kärleksfull. Många skulle säga att han är en man som levde för 2000 år sedan och som kunde göra mirakel. Men Jesus var och är mycket mer än så. I bibeln kan man läsa att Jesus är Guds son, Han kom till jorden med syftet att försona Gud med människan, en gång för alla, för att rädda oss.

Dop

Om du har bestämt dig att följa Jesus är dopet ditt nästa steg. Vår församling erbjuder varje person som kommit till personlig tro på Jesus som sin Frälsare att låta döpa sig. Dopet innebär att man lämnar sitt liv i Guds händer och står upp till ett liv iklädd Kristus själv. Dopet innebär också ett inlemmande i Kristi kropp, församlingen. Vill du bli döpt? Tveka inte att höra av dig till oss


  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Att tro på Jesus

  Jesus finns, Han är levande, framörallt är han kärleksfull. Många skulle säga att han är en man som levde för 2000 år sedan och som kunde göra mirakel. Men Jesu var och är mycket mer än så. I bibeln kan man läsa att Jesus är Guds son, Han kom till jorden genom en jungfruödelse. Han kom med syftet att försonas med människan, en gång för alla, för att rädda oss.

  Dop

  Om du har bestämt dig att följa Jesus är dopet ditt nästa steg. Vår församling erbjuder varje person som kommit till personlig tro på Jesus som sin Frälsare att låta döpa sig. Dopet innebär att man lämnar sitt liv i Guds händer och står upp till ett liv iklädd Kristus själv. Dopet innebär också ett inlemmande i Kristi kropp, församlingen. Vill du bli döpt? Tveka inte att höra av dig till oss.


   Ditt namn (obligatorisk)

   Din epost (obligatorisk)

   Ämne

   Ditt meddelande