Kumla Pingst | Betania Åbytorp

Konfa
23 / 24

Ett år. Med Gud. Med varandra

För alla som går i 8:an eller 9:an

Kallar du dig kristen? ateist? tveksam? Eller har du aldrig funderat över tro? Bra! Då platsar du på konfan! Under ett år kommer vi tillsammans ställa svåra frågor, läsa bibeln och lyssna på undervisning kopplad till livet med Jesus – men också fika, hänga och få chansen att växa i de vi är.


Q & A

Vad är konfa?
Konfa är till för dig som går i årskurs 8 eller 9, bor i Kumla/Åbytorp och vill veta mer om vad det är vi i kyrkan tror på. Det behövs inga förkunskaper eller någon erfarenhet för att kunna delta. Under läsåret kommer vi göra en resa tillsammans där vi går igenom de stora frågorna i livet, tron på Gud, Bibeln och dess grunder samt ta oss an andra processer som kan komma upp när man är ung och funderar på livet med Gud.

Hur kommer året att se ut?
Vi kommer att ses varje onsdag i Pingstkyrkan där man efter skolan får droppa in mellan 15.30 – 16.30 och mackor och fika erbjudas. Drop-in tiden är till för att lära känna varandra och landa lite efter skolan. Från 16.30 har vi ett undervisningspass i ca 1 timme där vi blandar teori och praktik.

Övrig information
Utöver onsdagar kommer vi ha en övernattning i Betaniakyrkan den 31 oktober med start 15.00. Längre fram på vårterminen kommer det även anordnas ett konfaläger, mer info om detta kommer på vårterminen.

Kostnaden för hela året är 700 kr vilket inte inkluderar kostnaden för konfalägret .

Vem kan jag kontakta?

Benjamin Örnéus
Kumla Pingst
benjamin@kumlapingst.se
Tel: 019-58 77 52

David Axelsson
Betaniakyrkan Åbytorp
david@betaniakyrkan.nu
Tel: 0708-561535

Varmt välkomna att söka till Konfa 23/24

information

Terminsstart
06 september 2023

För vem
Alla som går i 8:an eller 9:an. Inga förkunskaper krävs!

När
Onsdagar kl 15.30 – 17.30

Var
Pingstkyrkan, Kumla

Pris
700 kr (exkl. konfalägret)