Styrkan i församlingen

Än gång har jag blivit påmind om styrkan i Guds församling och vår tro på Jesus Kristus. Om allt annat skälver o skakar i vår tillvaro så finns det något fast, orubbligt.

Vi hade en fantastisk dag i kyrkan i söndags. Under förmiddags gudstjänsten var kyrkan välfylld och tillsammans tillbad och prisade vi Gud. Min predikan handlade om Jesus som centrum i vår tillvaro. Känner mig tacksam för den starka Guds atmosfär som var och som var fylld av tro på Guds möjligheter. Samma upplevelse var det på kvällen då vi under en timma tillsammans lovsjöng Gud.

Nu på torsdag, den 9 februari kl 18.30 möts vi till ett Byggmöte då det blir information om vår renovering som vi alldeles snart kör igång med i vår kyrka Jag känner mig så tacksam och glad att få vara pastor i Pingstkyrkan Kumla, en församling som tror på framtiden, på Guds möjligheter 2017.

/Tomas