Tillbaka

Jag hoppas att ni alla haft en skön sommar!
Semestern börjar nu ta slut för de flesta och skolstarten närmar sig. Det brukar ta några dagar att komma in i rutinerna igen men när man väl gjort det så är det ganska skönt att vara igång igen.

Under augusti månad har vi ett par gemensamma satsningar med de andra församlingarna i Kumla, vilka KSR – ekumeniska rådet är arrangör för.
Närmast är nu på torsdag kväll kl 19.00 då det är “Kumlaskönt” vid amfieteatern Kumlasjön. Sam Pettersson med band framför ett Bob Dyland program.
Lördagen den 26 augusti är det Kumlakalaset då kommunen firar 75år. Vi kommer finnas på torget fr.o.m fredagkväll till lördagkväll för att möta Kumlabor och tala om livet och om Jesus.

Vi kommer ha en församlingshelg på Västerängsgården som ligger strax söder om Askersund vid Vätterns strand. Det blir en helg att minnas med skön gemenskap, mycket skoj, god mat och undervisning om relationer av mig och församlingens ungdomspastor Malin

Renoveringen av vår kyrka går framåt men det dröjer ett tag till innan allt är klart så våra gudstjänster kommer fortsatt att firas i Vialundskolan ett tag framöver.

Avslutningsvis vill jag ge er ett bibelord från Fil 4:13 att meditera över och leva i de dagar som ligger framför: ALLT förmår jag i Honom som ger mig kraft
Med önskan om en fortsatt skön sommar!

Tomas