5-7 april


Vi tror inte Jesus har kallat oss till att bara sitta tyst och snällt i ett hörn, han har kallat oss till att vakna upp och vara med och påverka den här världen till något bättre, det är vad Wake Up handlar om.

Wake Up är en kristen ungdomskonferens som för dig som är 12-25 år som arrangeras av Pingstkyrkan i Kumla. Den äger rum under en helg (5-7/4) och innehåller grymma möten, valbara seminarier, fika i caféet, roliga happenings, event, tid att skaffa nya vänner, gott käk och massa annat najs!

Varför?

Vi tror att Jesus inte kallat oss till att bara sitta tyst och snällt i ett hörn, han har kallat oss till att vakna upp och vara med och påverka den här världen till något bättre, det är vad Wake Up handlar om. Vi tror att Jesus har en speciell plan för de unga i vårt land och att han vill med sin kraft utrusta och använda oss var och en till att bygga sitt rike här och nu.

Vill du bli taggad, inspirerad, boostad och utrustad för allt det spännande som Gud vill göra i och genom den unga generationen i detta land i denna tid? Då är Wake Up Conference något för dig!

Årets tema är en tolkning utifrån bibelordet Genesis 1:27 – “So God created mankind in his own image, in the image of God he created them”. När Gud skapade mänskligheten skapade han oss till att vara en perfekt avbild av Honom, men han gav oss, av genuin kärlek, ett val att efterlikna Honom eller att gå vår egen väg. Tänk att vi får möjligheten att efterlikna någon som är Kärlek och Helighet personifierad. Tänk att vi får möjligheten att göra det Jesus själv gjorde och följa överallt dit Gud kallar oss – Det är det mest värda erbjudandet there is! Det är först när vår inställning blir ”So Will I” som vi tillsammans med kungars Kung totalt kommer att vända upp och ner på den här världen och människor kommer att lära känna vår Gud! – “So Will I

Deltagaravgift

Wake Up kostar 250 kr för anmälan inkommen före 22/3, därefter är avgiften 350kr. I avgiften ingår boende och all mat, förutom på lördagskvällen då man äter på stan.

Mer information

Mer information hittar du på vår Facebook som du hittar här. Där kommer vi allt eftersom att komma med mer information inför konferensen med allt du kan tänkas behöva veta.Wake Up kostar endast 250 kr och då får du tillgång till hela konferensen, boende och mat under hela helgen. Den 16/3 höjer vi priset till 350 kr, så anmäl dig nu! Anmälan stänger helt den 30/3.