För dig mellan 4 och 12 år

Välkommen till ett buskul äventyr för dig mellan 4 & 12 år! Är du 3 år får du så klart vara med om du kommer tillsammans med en vuxen . Alltid på en söndag klockan 10.00 i Församlingsvåningen.

Så här går det till

Du möts alltid av Incheckningen när du kommer till oss, där får du din namnskylt. Det första som sedan händer är att vi har gemensam start med alla vuxna i kyrksalen efter det startar vår Storsamling. Det är här vi berättar om vad som står i Bibeln och så sjunger vi med ett härligt sväng!

I Storsamlingen sitter du tillsammans med barn som är lika gamla som du och en vuxen ledare. Efter bibellektion, fika och tävlingar blir det Buskul! På Buskul är det olika aktiviteter varje vecka. Det kan t.ex vara innebandy, pyssel, byggnationer, degtime, dockor, bilar och mycket mer. Slutligen är dags för en återsamling där vi tackar för idag och redan längtar till nästa vecka!

När det står Äventyrsgudstjänst på vårt schema så betyder det att vi flyttar upp i stora kyrksalen, och då får alltid alla mammor, pappor, mormor, farfar, syskon och kusiner vara med – Ja, alla får plats!! Jesusfest betyder att då har vi kalas på Äventyret, med glass i stora lass!

Tema – Johannesevangeliet

Nu har turen kommit till det fjärde och sista evangeliet, Johannes. En fjärde person som har skrivit om vem Jesus var och vad han gjorde. Johannes upplevde så starkt att han var älskad av Jesus, just det vill han att du och jag också ska både förstå och känna. Du är högt älskad av Gud själv! Varje vecka kommer vi att få ett uppdrag som ska lösas, nummer som ska bli bokstäver och som tillslut ska bli ett ord! Välkomna till ännu en spännande termin på Äventyret!

Vårterminen 2017

Januari
29 Äventyrsstart

Februari
05 Vanlig gång
12 Vanlig gång
19 SPORTLOV
26 Vanlig gång

Mars
05 Vanlig gång
12 Vanlig gång
19 Vanlig gång
26 ÄVENTYRSGUDSTJÄNST

April
02 Vanlig gång
09 JESUSFEST
16 PÅSKLOV
23 Vanlig gång
30 Vanlig gång

Maj
07 Vanlig gång
14 SOMMARFEST VID KUMLASJÖN – KL 15.00 OBS Tiden!!