Med anledning av att Folkhälsomyndigheten beslutat att införa lokala allmänna råd för Örebro län för att förhindra smittspridningen i regionen

ställs all verksamhet i kyrkan in t.o.m. den 24 november.

I de allmänna råd som publicerats står bland annat att ” Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Man bör avstå från evenemang som samlar många människor samtidigt, oavsett om det sker inom- eller utomhus. Det handlar exempelvis om konserter, teater, bio och andra föreställningar, religiösa evenemang och högtidsfiranden. Risken för smittspridning ökar i dessa situationer och det är även riskfyllt med resor till och från sådana evenemang.”

Inga radio- eller webbsändningar kommer att produceras under tiden fram till den 24 november men du kan alltid lyssna till predikan från tidigare möten via podden här på hemsidan eller här på webben.

Det är med sorg beslutet att stänga kyrkan har fattats men vi förstår att situationen är allvarlig och följer myndigheternas råd och anvisningar.

Läs mer på Folkhälsomyndigheten.se och RegionÖrebroLän.se

Vi uppmanar till fortsatt bön för situationen!

Informationen uppdateras löpande