BARN- OCH FAMILJEPASTOR
Pingstförsamlingen i Kumla söker pastor för barn och familj. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Om församlingen
Vår vision är att alla människor ska komma till en levande, personlig tro på Jesus Kristus som förändrar hela livet. Under detta speciella år ligger områdena Barn & familj samt det Sociala arbetet på våra hjärtan. Mission och ett starkt ungdomsarbete är också en del av församlingens DNA.

Kumla Pingst ligger mitt i centrala  Kumla, en växande blomstrande småstad strax söder om Örebro. Församlingen är en del av Pingst – fria församlingar i samverkan.

Om tjänsten
Barn- och familjepastor på deltid

Arbetsuppgifter
Som barn- och familjepastor har du ett särskilt ansvar för verksamheten riktad till barn och deras familjer. En viktig del av ditt arbete kommer också vara att skapa team av ideella ledare som du rekryterar, leder och utvecklar. Församlingen driver även ett projekt som vänder sig till barn, unga och familjer i Kumla. I det projekt har du en given plats.

Du ingår i församlingens pastorsteam och samverkar med vårt Barn & familjeråd samt deltar i och ansvarar för lägerverksamheten för barn och familjer.

Vem är du?
Du är en positiv person som verkligen ser vikten av att barn får en personlig relation med Gud och du har fallenhet för att kommunicera med barn i olika åldrar. Familjen är viktig för barnen och vi ser gärna att du har livserfarenhet som gör att du har förmåga att vara ett stöd för familjer i olika livssituationer.

Din erfarenhet och bakgrund kan variera men om du har en pastorsutbildning, pedagogisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av att jobba i församling, som anställd eller volontär, så är det mycket positivt.

Mer information
Vill du veta mer – kontakta vår pastor Tomas Höglund på 019-58 77 51 eller tomas@kumlapingst.se

Tjänsten är på deltid, tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten ingår viss kväll- och helgtjänstgöring.

Ansökan
Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV via e-post till tomas@kumlapingst.se

Vi behandlar ansökningar löpande.